Hogyan kell fogyasztani?
A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert alkotórészei gyorsan elreagálnak egymással és elbomlanak. Tehát a búzafűlét csak frissen préselve érdemes fogyasztani. A búzafűlétől elvárt reakciók sejtszintű megvalósulása miatt fontos, hogy fogyasztása éhgyomorra történjen, és ivása után legalább egy órán át ne jusson szervezetünkbe szilárd étel.
Milyen jelenségek kísérik a fogyasztást?
A búzafűlé igen intenzív méregtelenítő hatása a szervezetünkből távozó anyagokat - legyen ez vizelet, széklet, izzadság, vagy fülzsír - minőségileg ill. mennyiségileg megváltoztathatja.
Gyakran a tisztítókúrák kezdetén levertség az első tünet. Az émelygő érzés azt jelzi, hogy a tisztulás beindult. Lehetséges, hogy a méregtelenítési tünetek erősödnek: étvágytalanság, émelygés, hányás, hasmenés, izzadás, különböző fájdalmak, hőemelkedés, fáradékonyság, aluszékonyság, stb. jelentkezik. Ezek a jelei annak, hogy szervezet tisztul, a nem odavaló salakanyagoktól, amelyek 20-30-40 év alatt felhalmozódtak. Az említett - egyesek által gyógyulási válságnak nevezett - jelenségek nem mindenkinél jelentkeznek, akiknél viszont igen, azoknál az első időszak néhány napjára korlátozódik
|